Viasales

Möt teamet bakom Viasales

Namn
Rasmus Olofsson
Titel
Säljare / Projektledare / CSO
Telefon
070-5517744
E-post
rasmus.olofsson@inventia.se

En djupsinnad skånepåg som rullar fram på sin elektriska enhjuling när han inte sitter och funderar på livets stora som små frågor. Värdesätter det personliga mötet och att ha kul i sina projekt. Tycker det är lika kul och viktigt att jobba med ett litet projekt som ett kontor med 4500 anställda.

Namn
Nikita Heller
Titel
Projektkoordinator / Designer
Telefon
070-8391697
E-post
nikita.heller@inventia.se

En konstnärlig själ som älskar färg och form. När hon inte flyr landet för varmare breddgrader fyller hon gärna dagarna med festligheter. Lever samboliv med Mood Manager Doris.

Namn
Frida Hellbom
Titel
Säljare / Projektledare
Telefon
073-3158473
E-post
frida.hellbom@inventia.se

Nybliven mamma med ett öga för inredning och detaljer både i och utanför jobbet. Jobbar under titeln ”jonglör” och trivs som bäst när hon får ha ett helt bollhav i luften. En egenskap som är perfekt för hennes roll på Inventia, men som hennes kära sambo tyvärr får känna av med full kraft när nya projekt ständigt dras igång hemma.

Viasales är experter inom telemarketing och behövde skapa en ännu bättre arbetsmiljö för sina säljare att jobba och umgås.

Tack vare ett nära samarbete (både bildligt och bokstavligt då deras kontor ligger ett stenkast ifrån vårt) lyckades vi skapa något alldeles extra med en pressad budget.

Med utsikt över hela Stockholm så var det här en tacksam plats att förhöja – och vi gjorde det från golv till tak. Mattor, väggfärger och kabeldragning. Vi valde, monterade och placerade möbler. En stor del av inredningen ritade vi själva och specialbyggde, till exempel receptionsdisken, en läktare för tv-spel och platsbyggda soffor. Det skräddarsydda snickeriet lyfte verkligen hela kontoret och gav Viasales den unika miljö de eftersträvade

1
Läktare
105
Arbetsplatser
1100
Kvadratmeter