Stor kärlek – även vid små projekt

Vår kärlek till design och inredning genomsyrar hela företaget. Från första kontakt till invigning finns vi vid er sida med kompetens, snabb återkoppling och personligt engagemang.

Huvudsakligen inreder vi kontor men vi kan liksom inte låta bli att vidga våra vyer. Genom åren har vi även hjälpt hotell, konferensanläggningar, kyrkor och privatpersoner. Till och med ett äldreboende som behövde en bra plats där de boende kunde sitta och sticka.

Vår ambition är verkligen att vara en one-stop shop för inredning, oavsett hur stort eller litet projektet är. Ibland renoverar vi ett helt våningsplan, och andra gånger väljer vi bara ut precis den där rätta stolen, lampan, mattan eller vad som nu krävs för att fullända miljön.

Tjänster

Bäst på det vi gör.
Och ett nätverk som är bäst på allt vi inte gör.

Vi inreder alla möjliga miljöer – och det är vi väldigt bra på. Men vi samarbetar med de bästa inom snickerier, elektricitet, målning, möbelmontage, VVS och allt annat som krävs för att ge er en problemfri och smidig upplevelse från beställning till leverans.

+ Konceptualisering

Hur ska kontoret förändras, vilken inredning behövs och vilka funktioner ska finnas? Här sätter vi upp målen, från materialval till känslan som ska infinna sig när folk kommer till jobbet på morgonen. Vi tar fram moodboards, planlösningar, färgsättning, 3D-skisser och renderingar. Allt blir kristallklart innan vi sätter igång!

+ Arkitekttjänster

Vissa projekt kräver det där lilla extra. Vi samarbetar med stans bästa arkitekter och vet precis vilken byrå som passar ert projekt bäst.

+ Projektledning

Budget, planering, genomförande och allt däremellan. Det där ni inte vill, kan, orkar eller hinner ta itu med i en större kontorsförändring eller företagsflytt.

+ Återbruk

Vi inventerar befintlig inredning och ser om vi kan lyfta den några snäpp. Till exempel tapetsera, måla, kapa, lacka, betsa eller något annat som är lika snyggt hos er som det är snällt mot miljön.

+ Hantverkare

Snickare, elektriker, målare, rörmokare, IT-människor, möbelmontörer och allt annat som krävs mellan punkt A och punkt Ö. De osjungna hjältarna när nya miljöer skapas.

Finansiering

Från enkelt till exklusivt.
Men alltid snyggt, smidigt och prisvärt.

Vi anpassar inredningen efter våra kunder – och vi är lika flexibla när det gäller finansieringen. För en dynamisk verksamhet med snabba förändringar kan hyra ha sina fördelar, medan leasing passar den som vill sprida ut sina kostnader över lite längre tid. Och vissa vill få en faktura så fort vi monterat den sista stolen. Vad passar er bäst?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Historia

En rik historia av gamnackar, stålbad och fantastisk inredning

Redan 1988 när Inventia grundades så var fokus på välmående människor på kontor. Då handlade det mest om ergonomi framför bildskärmar och vi höll gamnackar och musarmbågar borta ända till 1997 då det blev nya ägare och större fokus på mer kompletta kontorsförändringar och designprodukter. Och det är vad vi sysslat med sedan dess men vi har hela tiden utvecklat vårt erbjudande, utökat våra tjänster och utvidgat våra samarbeten. Men det har inte varit en smärtfri färd för oss som jobbar med kontorsinredning.

Vi tvärnitade vid IT-kraschen 2000, svettades en del vid finanskrisen 2008 och nu senast slogs vi hårt tillbaka av pandemin 2020. Men vi tog oss igenom och står idag starkare än någonsin.

Vis av erfarenhet vet vi inte vilka utmaningar vi kommer stå inför i framtiden. Men vi vet att vi kommer ta oss igenom dem, och att våra kunder är i trygga händer längs vägen.