Möt teamet bakom Level

Namn
Rasmus Olofsson
Titel
Säljare / Projektledare / CSO
Telefon
070-5517744
E-post
rasmus.olofsson@inventia.se

En djupsinnad skånepåg som rullar fram på sin elektriska enhjuling när han inte sitter och funderar på livets stora som små frågor. Värdesätter det personliga mötet och att ha kul i sina projekt. Tycker det är lika kul och viktigt att jobba med ett litet projekt som ett kontor med 4500 anställda.

Level är ett rekryteringsbolag som ville möjliggöra ett modernare arbetssätt.

Vi lät den vackra Gamla stan-fastighetens arkitektur och färger följa med in i det nya för att skapa en sammanhängande tråd – från entrén, via flera mötesrum, pentryt och genom hela kontorslandskapet.

Projektet inkluderade undersökning med personal, uppritningar av alternativa planer, konceptutveckling, upphandling och sist men inte minst leverans och montering av möbler. Med hållbarhet i fokus återanvändes flera stolar och fåtöljer där vi bytte stålunderreden mot trä för en varmare och mer naturlig känsla. Vi levererade även två telefonhytter för ostörda samtal i det öppna kontorslandskapet, och en specialdesignad soffa byggdes i pentryt. Dessutom valde vi även ut dekoration och konst, så som tavlor, vaser, växter och allt annat smått och gott som knyter samman helheten.

2
Telefonhytter
46
Producenter
137
Artiklar

”Inventia tar sitt arbete på allvar, respekterar sina kunder och samarbetspartners och gör alltid sitt yttersta för att leverera värde till sina slutkunder.”

Christina Claughton-Wallin, Limited Me

”Inventia utmärkte sig verkligen i att erbjuda kvalitativa och gedigna möbler i en väldigt tight budget.”

Christina Claughton-Wallin, Limited Me