Nordnet Bank

Möt teamet bakom Nordnet Bank

Namn
Fanny Thuresson
Titel
Projektkoordinator
Telefon
070-9781129
E-post
fanny.thuresson@inventia.se

Extremt noggrann och kreativ mångsysslare som trots sina unga år stickar, bakar och pärlar på fritiden. Känslan för färg, form och inredning skiner igenom i hennes varma bemötande med kunder, leverantörer och kollegor.

Namn
Anders Lindstedt
Titel
Säljare / Projektledare / VD
Telefon
0708-904940
E-post
anders.lindstedt@inventia.se

Delägare, VD och projektledare inom bygg och flytt som skjuter pistol på sin fritid – 9 mm och grövre, annars får det vara. Trots sin långa erfarenhet slutar han aldrig att vara nyfiken. Det kan vara därför den här sociala hundälskaren gillar förändring så mycket. Att fastna i gamla hjulspår är rätt trist och dödar kreativitet.

Även ledande digitala plattformar behöver en fysisk och inspirerande plats att jobba på.

När Nordnet flyttade från förorten till fina gatan inne i stan fick vi uppdraget att skapa lokaler som inte bara stöttade verksamheten utan även släppte fram ett mer kreativt tänk.

Lokalerna var stora nog för de 589 anställda – och för att kunna expandera i framtiden. Ett stort jobb där vi tack var vår storlek och ett agilt arbetssätt kunde maximera budgetens ”bang for the buck”. Bland mycket annat klädde vi om och återbrukade stolar och bänkar, totalt 380 sittplatser. Bra för budgeten, ännu bättre för miljön.

589
Anställda
7500
Kvadratmeter
1506
Meter takbelysning

”Vi skulle bygga helt nytt kontor så vi träffade ganska många, men kände störst förtroende för Inventia.”

Mikael Lindblom, Nordnet Bank

”De har otroligt stor kunskap och kontaktnät inom möbelbranschen. Minst lika stort som de större leverantörerna, men utan att tappa det personliga.”

Mikael Lindblom, Nordnet Bank