Scandic Kiruna

Möt teamet bakom Scandic Kiruna

Namn
Rasmus Olofsson
Titel
Säljare / Projektledare / CSO
Telefon
070-5517744
E-post
rasmus.olofsson@inventia.se

En djupsinnad skånepåg som rullar fram på sin elektriska enhjuling när han inte sitter och funderar på livets stora som små frågor. Värdesätter det personliga mötet och att ha kul i sina projekt. Tycker det är lika kul och viktigt att jobba med ett litet projekt som ett kontor med 4500 anställda.

Namn
Jonas Rådlund
Titel
Säljare / Projektledare / CFO
Telefon
076-6457277
E-post
jonas.radlund@inventia.se

Varit i inredningssvängen sedan Shaggy toppade listorna. Alltså 2001. Idag bor den här gamla hockeyspelaren på landet med tre döttrar. Bara en fru dock. Stenkoll på ekonomin och delägare i bolaget.

Namn
Frida Hellbom
Titel
Säljare / Projektledare
Telefon
073-3158473
E-post
frida.hellbom@inventia.se

Nybliven mamma med ett öga för inredning och detaljer både i och utanför jobbet. Jobbar under titeln ”jonglör” och trivs som bäst när hon får ha ett helt bollhav i luften. En egenskap som är perfekt för hennes roll på Inventia, men som hennes kära sambo tyvärr får känna av med full kraft när nya projekt ständigt dras igång hemma.

När Kiruna flyttades följde förstås Scandic med. Vårt uppdrag var att utifrån arkitektunderlaget inreda alla publika ytor på hotellet – lounger, konferensrum, restauranger och liknande.

Inredningen har en sammanhängande helhet, komplett med leverans och montage.

Ett sånt här uppdrag med långa avstånd och stora logistikutmaningar krävde att vi själva samordnade allting i Stockholm och körde upp med egna lastbilar för att säkerställa leverans i utsatt tid – från Stockholm till Kiruna med kärlek.

1588
artiklar
55
Producenter
133.4
Mil i avstånd

”Den största utmaningen – och där Inventia verkligen stuckit ut – är logistiken. Jag som beställare kunde vara säker på att vi fick leveransen i tid och smärtfritt.”

Patrik Karlsson, Scandic Kiruna

”Väldigt trygg med att Inventia är en leverantör som tar det fulla ansvaret att utföra sin uppgift. ”

Patrik Karlsson, Scandic Kiruna