Soya Group

Möt teamet bakom Soya Group

Namn
Rasmus Olofsson
Titel
Säljare / Projektledare / CSO
Telefon
070-5517744
E-post
rasmus.olofsson@inventia.se

En djupsinnad skånepåg som rullar fram på sin elektriska enhjuling när han inte sitter och funderar på livets stora som små frågor. Värdesätter det personliga mötet och att ha kul i sina projekt. Tycker det är lika kul och viktigt att jobba med ett litet projekt som ett kontor med 4500 anställda.

Namn
Nikita Heller
Titel
Projektkoordinator / Designer
Telefon
070-8391697
E-post
nikita.heller@inventia.se

En konstnärlig själ som älskar färg och form. När hon inte flyr landet för varmare breddgrader fyller hon gärna dagarna med festligheter. Lever samboliv med Mood Manager Doris.

En koncern. Två lokaler. Och mycket höga krav på kvalitet och hållbarhet.

Två tomma kontorslokaler skulle rymma arbetsplatser, mötesrum, pentry och kopieringsrum. Beställaren – Soya Group – en koncern inom shipping, fastighet och stuteri hade högt ställda krav på långsiktighet, kvalitet och hållbarhet. Efter en noga utförd behovsanalys, och ett samarbete med en arkitektbyrå hörde de av sig till oss.

Arbetet utfördes i två etapper för att de skulle kunna flytta in i det ena kontoret medan det andra färdigställdes. Med hållbarhet i fokus genom hela projektet valde vi tyger av återvunnet material och nästan uteslutande produkter från svenska eller skandinaviska producenter.

48
Arbetsplatser
800
Kvadratmeter
22
Producenter

”Vår koncern har ett tydligt hållbarhetsfokus så det var viktigt att det även genomsyrade kontoren. Det tog Inventia med sig i allt de presenterade för oss.”

Eva Odelfelt, Soya Group

”Vi jobbade med en större aktör förut, men jag tycker kunskapen är bredare hos Inventia.”

Eva Odelfelt, Soya Group

”De anpassar sig efter våra önskemål medan större aktörer ofta har en upphandlad leverantör som de kör på”

Eva Odelfelt, Soya Group